Aktuality

Dny rakousko-uherské kuchyně

Dny rakousko-uherské kuchyně

31. října - 2. listopadu 2014

Rakousko-uherská kuchyně osloví Vás, kteří máte v oblibě obzvláště starou poctivou kuchyni. Na rakousko-uherském jídelním lístku bude dominovat třeba taková koňská roštěná s pečeným bramborem a restovanou cibulkou nebo výsostná hovězí líčka na víně s celerovou kaší. A co teprve pečínka z divočáka s červeným zelím a bramborovým knedlíkem. Přijďte ochutnat z naší bohaté nabídky.

Srdečně zveme.

více >>>

 

 

Svatomartinské hody

7. - 11. listopadu 2014

Svatomartinské hody budou pro letošek od 7. do 11. listopadu ve znamení dozlatova propečené či jinak s obdivuhodným kuchařským umem připravené svatomartinské husičky. Přijďte si přiťuknout mladým vínem nebo dalešickým pivem na zdar Svatomartinských hodů. Těšíme se na Vás.

 

více >>>

 

 
Dárek pro Vaše blízké

Dárek pro Vaše blízké

Slevové pobytové balíčky

Slunečné počasí a sladová vůně linoucí se z pivovaru během vaření piva nám vnukla inspirativní myšlenku podělit se o tuto jedinečnou atmosféru s Vámi. Pro zpříjemnění pobytu, ať již Vašeho, rodiny nebo blízkých přátel, jsme pro Vás připravili novinku v podobě slevových balíčků. Útroby pivovaru skýtají lákadel a možností hýčkání víc než dosti, navíc za příjemné ceny.


Dalešický chmelový rozjezd pro dva

Relax pro Francina a Maryšku

Postřižinský sportovní balíček

více >>>

 

 
strana: 1 / 1   celkem: 3 záznamů
KOŠÍK
položek 0 ks
celk. cena 0,- kč
Překlad (translations)
Ambra
Betlém
Připravujeme

Dny rakousko-uherské kuchyně

Dny rakousko-uherské kuchyně

Rakousko-uherská kuchyně osloví Vás, kteří máte v oblibě obzvláště starou poctivou kuchyni. Na rakousko-uherském jídelním lístku bude dominovat třeba taková koňská roštěná s pečeným bramborem a restovanou cibulkou nebo výsostná hovězí líčka na víně s celerovou kaší. A co teprve pečínka z divočáka s červeným zelím a bramborovým knedlíkem. Přijďte ochutnat z naší bohaté nabídky.

Srdečně zveme.

Svatomartinské hody

Svatomartinské hody budou pro letošek od 7. do 11. listopadu ve znamení dozlatova propečené či jinak s obdivuhodným kuchařským umem připravené svatomartinské husičky. Přijďte si přiťuknout mladým vínem nebo dalešickým pivem na zdar Svatomartinských hodů. Těšíme se na Vás.

Archiv akcí

Steakové hody

Steakové hody

Ve dnech 17. - 19. října bylo na jídelním lístku hovězí steakové maso nejvyšší kvality z amerických i evropských chovů. Nabídku příjemně doplnil voňavý steak z mečouna, krůty či vepřového šťavnatého masa, vše podáváno s nápaditými přílohami.

Sváteční večeře se snoubením vín

Sváteční večeře se snoubením vín

Během večera se hosté přenesli do neobvyklých gurmánských zážitků.

Ochutnali 5 chodů a příjemné množství druhů výtečných vín z Vinařství u Kapličky.

Večerem provázel šéfkuchař Jakub Melkus a sommeliér Dalibor Latzka.