Aktuality

Steakové hody

Steakové hody

17. - 19. října 2014

Ve dnech 17. - 19. října bude na jídelním lístku hovězí steakové maso nejvyšší kvality z amerických i evropských chovů. Nabídku příjemně doplní voňavý steak z mečouna, krůty či vepřového šťavnatého masa, vše podáváme s nápaditými přílohami.

Rezervujte si svá místa na tel. 568 860 942.

Srdečně zveme.

více >>>

 

 
Dárek pro Vaše blízké

Dárek pro Vaše blízké

Slevové pobytové balíčky

Slunečné počasí a sladová vůně linoucí se z pivovaru během vaření piva nám vnukla inspirativní myšlenku podělit se o tuto jedinečnou atmosféru s Vámi. Pro zpříjemnění pobytu, ať již Vašeho, rodiny nebo blízkých přátel, jsme pro Vás připravili novinku v podobě slevových balíčků. Útroby pivovaru skýtají lákadel a možností hýčkání víc než dosti, navíc za příjemné ceny.


Dalešický chmelový rozjezd pro dva

Relax pro Francina a Maryšku

Postřižinský sportovní balíček

více >>>

 

 
strana: 1 / 1   celkem: 2 záznamů
KOŠÍK
položek 0 ks
celk. cena 0,- kč
Překlad (translations)
Ambra
Betlém
Připravujeme

Steakové hody

Steakové hody

Ve dnech 17. - 19. října bude na jídelním lístku hovězí steakové maso nejvyšší kvality z amerických i evropských chovů. Nabídku příjemně doplní voňavý steak z mečouna, krůty či vepřového šťavnatého masa, vše podáváme s nápaditými přílohami.

Rezervujte si svá místa na tel. 568 860 942.

Srdečně zveme.

Dny rakousko-uherské kuchyně

Dny rakousko-uherské kuchyně

Rakousko-uherská kuchyně osloví Vás, kteří máte v oblibě obzvláště starou poctivou kuchyni. Na rakousko-uherském jídelním lístku bude dominovat třeba taková koňská roštěná s pečeným bramborem a restovanou cibulkou nebo výsostná hovězí líčka na víně s celerovou kaší. A co teprve pečínka z divočáka s červeným zelím a bramborovým knedlíkem. Přijďte ochutnat z naší květnaté nabídky.

Srdečně zveme.

Archiv akcí

Sváteční večeře se snoubením vín

Sváteční večeře se snoubením vín

Během večera se hosté přenesli do neobvyklých gurmánských zážitků.

Ochutnali 5 chodů a příjemné množství druhů výtečných vín z Vinařství u Kapličky.

Večerem provázel šéfkuchař Jakub Melkus a sommeliér Dalibor Latzka.

Fotografie připravujeme.


 

Country večer

Country večer

Naladili jsme se s country hudebním pozadím v provedení Duha Bandu na příjemnou pivní vlnu.

Díky za skvělý zážitek.