Dalešické pivo

Dalešické májové

světlý speciál 13%

 

suroviny:

čtyři druhy ječných sladů, granulovaný žatecký chmel odrůd poloraný červeňák a sládek, pivovarské kvasnice spodního kvašení, voda

charakteristika:

světlé pivo temně zlaté barvy, plné, sladové chuti s mírným akcentem barevných sladů s jemnou vůní a příjemnou hořkostí žateckého chmele


Dodáváno pouze v nefiltrované podobě.

Pivo ve kterém je co hledat. Při příjemném posezení jistě nezůstanete u jednoho.

 

<< zpět

KOŠÍK
položek 0 ks
celk. cena 0,- kč
Překlad (translations)
Ambra
Betlém
Připravujeme

Dny rakousko-uherské kuchyně

Dny rakousko-uherské kuchyně

Rakousko-uherská kuchyně osloví Vás, kteří máte v oblibě obzvláště starou poctivou kuchyni. Na rakousko-uherském jídelním lístku bude dominovat třeba taková koňská roštěná s pečeným bramborem a restovanou cibulkou nebo výsostná hovězí líčka na víně s celerovou kaší. A co teprve pečínka z divočáka s červeným zelím a bramborovým knedlíkem. Přijďte ochutnat z naší bohaté nabídky.

Srdečně zveme.

Svatomartinské hody

Svatomartinské hody budou pro letošek od 7. do 11. listopadu ve znamení dozlatova propečené či jinak s obdivuhodným kuchařským umem připravené svatomartinské husičky. Přijďte si přiťuknout mladým vínem nebo dalešickým pivem na zdar Svatomartinských hodů. Těšíme se na Vás.

Archiv akcí

Steakové hody

Steakové hody

Ve dnech 17. - 19. října bylo na jídelním lístku hovězí steakové maso nejvyšší kvality z amerických i evropských chovů. Nabídku příjemně doplnil voňavý steak z mečouna, krůty či vepřového šťavnatého masa, vše podáváno s nápaditými přílohami.

Sváteční večeře se snoubením vín

Sváteční večeře se snoubením vín

Během večera se hosté přenesli do neobvyklých gurmánských zážitků.

Ochutnali 5 chodů a příjemné množství druhů výtečných vín z Vinařství u Kapličky.

Večerem provázel šéfkuchař Jakub Melkus a sommeliér Dalibor Latzka.