Dalešické pivo

Dalešické májové

světlý speciál 13%

 

suroviny:

čtyři druhy ječných sladů, granulovaný žatecký chmel odrůd poloraný červeňák a sládek, pivovarské kvasnice spodního kvašení, voda

charakteristika:

světlé pivo temně zlaté barvy, plné, sladové chuti s mírným akcentem barevných sladů s jemnou vůní a příjemnou hořkostí žateckého chmele


Dodáváno pouze v nefiltrované podobě.

Pivo ve kterém je co hledat. Při příjemném posezení jistě nezůstanete u jednoho.

 

<< zpět

KOŠÍK
položek 0 ks
celk. cena 0,- kč
Překlad (translations)
Ambra
Betlém
Připravujeme

Adventní tvoření

Adventní tvoření

Jak ten čas letí! Ještě jsme se nenadáli a už je zde opět předvánoční čas. Pro nás pivovarské je to v první řadě doba zvyků a tradičních příprav. Na Adventní neděli, 24. listopadu, můžete s námi strávit příjemné chvíle při tvoření adventní výzdoby za cenu materiálu.

Na místě bude možnost zakoupit nejen základní materiál na adventní věnce (korpusy, stuhy, přízdoby a dekorace), ale také dárky pro Vaše nejbližší (keramika, vánoční ubrusy a jiné).

Těšíme se na Vás, Vaše kamarády, známé i Vaše děti.

 

Děkujeme za spolupráci:

Textil, odd. galanterie (Vltavínská, Třebíč)

Zvěřinové hody

Podzim je krásné období plné barev, k němuž patří nejen zabíjačky, ale je také ideálním obdobím pro zvěřinu. V naší pivovarské restauraci se tomuto tématu budeme věnovat od 28. - 30. listopadu, kdy můžete ochutnat jelena nebo kance včetně kýty na delikatesní šípkové omáčce, se kterou na slavnostní večeři náš šéfkuchař sklidil potlesk. Je skutečně na co se těšit.

Srdečně zveme.

Archiv akcí

Svatomartinské hody

Svatomartinské hody

Svatomartinské hody byly pro letošní rok opět ve znamení dozlatova propečené či jinak s obdivuhodným kuchařským umem připravené svatomartinské husičky. 

Dny rakousko-uherské kuchyně

Dny rakousko-uherské kuchyně

Rakousko-uherská kuchyně oslovila Vás, kteří máte v oblibě obzvláště starou poctivou kuchyni. Na rakousko-uherském jídelním lístku dominovala třeba koňská roštěná s pečeným bramborem a restovanou cibulkou nebo výsostná hovězí líčka na víně s celerovou kaší. Delikatesní byla také pečínka z divočáka s červeným zelím a bramborovým knedlíkem. Děkujeme za Vaši návštěvu.