Dalešické pivo

Dalešické májové

světlý speciál 13%

 

suroviny:

čtyři druhy ječných sladů, granulovaný žatecký chmel odrůd poloraný červeňák a sládek, pivovarské kvasnice spodního kvašení, voda

charakteristika:

světlé pivo temně zlaté barvy, plné, sladové chuti s mírným akcentem barevných sladů s jemnou vůní a příjemnou hořkostí žateckého chmele


Dodáváno pouze v nefiltrované podobě.

Pivo ve kterém je co hledat. Při příjemném posezení jistě nezůstanete u jednoho.

 

<< zpět

KOŠÍK
položek 0 ks
celk. cena 0,- kč
Překlad (translations)
Ambra
Betlém
Připravujeme

Dny rakousko-uherské kuchyně

Dny rakousko-uherské kuchyně

Rakousko-uherská kuchyně osloví Vás, kteří máte v oblibě obzvláště starou poctivou kuchyni. Na rakousko-uherském jídelním lístku bude dominovat třeba taková koňská roštěná s pečeným bramborem a restovanou cibulkou nebo výsostná hovězí líčka na víně s celerovou kaší. A co teprve pečínka z divočáka s červeným zelím a bramborovým knedlíkem. Přijďte ochutnat z naší květnaté nabídky.

Srdečně zveme.

Svatomartinské hody

Archiv akcí

Steakové hody

Steakové hody

Ve dnech 17. - 19. října bylo na jídelním lístku hovězí steakové maso nejvyšší kvality z amerických i evropských chovů. Nabídku příjemně doplnil voňavý steak z mečouna, krůty či vepřového šťavnatého masa, vše podáváno s nápaditými přílohami.

Sváteční večeře se snoubením vín

Sváteční večeře se snoubením vín

Během večera se hosté přenesli do neobvyklých gurmánských zážitků.

Ochutnali 5 chodů a příjemné množství druhů výtečných vín z Vinařství u Kapličky.

Večerem provázel šéfkuchař Jakub Melkus a sommeliér Dalibor Latzka.

Fotografie připravujeme.